وزارت علوم با حمایت از دانشگاه ها شبکه کیفیت راه اندازی کند
وزارت علوم با حمایت از دانشگاه ها شبکه کیفیت راه اندازی کند

به گزارش روابط عمومی کنفرانس ، دکتر مقصود فراستخواه عضو هیات علمی موسسه پژوهش برنامه ریزی وزارت علوم، در دومین کنفرانس ملی و نهمین همایش ارزیابی کیفیت نظام های دانشگاهی به ارائه بحث خود با موضوع سیستم های آموزش عالی و نیاز به هوش کیفیت پرداخت و اظهار کرد: مساله کیفیت آموزش عالی ایران به صورت یکی از شایع ترین مناقشات ملی در آمده است.

دکتر فراستخواه در توضیح توسعه مباحث هوش گفت: ما دارای دو نوع هوش سازمانی و هوش زمینه ای هستیم و هوش کیفیت از جنس یادگیری اجتماعی، نوعی هوش عملی، دانش میانی و ضمنی است.

وی همچنین هوش کیفیت را در چهار سطح خرد، مبانی، کلان و بسیار کلان تشریح کرد و گفت: هوش کیفیت در زمینه خرد شامل دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان و مدیران، در زمینه مبانی شامل دانشکده و دانشگاه، در زمینه کلان شامل سیاستگذاری و در زمینه بسیار کلان شامل حوزه بین المللی می شود.

دکتر فراستخواه در ادامه با اشاره به آیین نامه ارتقا اعضای هیات علمی به بیان مطالبی پیرامون کیفیت جذب هیات علمی در دانشگاه های کشور پرداخت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر دانشگاه ها با ورود اساتید خارجی بین المللی شوند کیفیت دانشگاه ها ارتقا می یابد.

عضو هیات علمی موسسه پژوهش برنامه ریزی وزارت علوم عنوان کرد: وزارت علوم باید از دانشگاه ها حمایت کند و شبکه کیفیت راه اندازی کند تا پس از آن بتوانیم عضو شبکه کیفیت بین المللی شویم و در نهایت شبکه ملی را در سطح شبکه جهانی ارتقا دهیم.